Trænger du til nye vandglas?

Sponsoreret

27 sep, 2021

Mangler du vandglas, eller trænger dem, du har til en opgradering? Hos Notre Dame har de et stort udvalg af blandt andet vandglas, så kig forbi deres webshop, og find din nye glas, der både er praktiske og flotte. 

Vandglas til enhver stil

Der er nogle ting, som vi ikke kan undvære i dagligdagen og køkkenskabene. Det gælder alt fra skærebrætter, gryder og skåle til bestik, tallerkener og glas. Ikke nok med at det hele skal fungere i praksis, så må det også gerne være i flotte designs, så det skaber et flot udtryk, når der bliver dækket bord, og det gælder selvfølgelig også for vandglas. Hos Notre Dame har de et stort udvalg af glas til enhver smag og enhver anledning. Skal du holde fest, finder du flotte cocktail glas, longdrinkglas, snapseglas og champagneglas, og er det ganske almindelige vandglas, du søger, har de selvfølgelig også det blandt det store udvalg på webshoppen. 

Enkle og farvede glas

Er du til det helt enkle, er det måske helt klare glas, du bør vælge, og måske kan du udfordre dig selv og din stil lidt med klare glas med forskellige mønstre. Må der gerne være lidt farver på, og må dine vandglas gerne skille sig lidt ud fra almindelige glas, så kan du tage et kig på krystalglassene i forskellige farver, der kan gøre ethvert bord festligt, eller blot sætte farver på den travle hverdag. Klik ind på Notre Dames webshop, og se deres store udvalg af vandglas, uanset hvilke størrelser, farver og designs du søger.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...