Tre drinks du skal prøve i julen

Sponsoreret

18 dec, 2022

Juletiden er en tid for hygge og samvær med venner og familie, og hvad passer bedre til, end en lækker juledrink? Vi har samlet tre kreative og smagfulde opskrifter, som du kan prøve i år!

Servér en af disse drinks for dine venner til den årlige julefrokost, og de vil helt sikkert blive overraskede over den smagfulde juledrink, du har lavet til dem i ægte cocktail stil.

Den friske juledrink

Den første opskrift er en frisk og frugtagtig juledrink. Den består af kirsebær- og limejuice, mousserende vin og en håndfuld jordbær. Selvom det lyder som en sommerlig drik, passer dne helt perfekt til en aften med tung julemad. Den friske drink vil uden tvivl være et hit!

Klassisk gløgg

Den anden opskrift er en klassisk gløgg. Denne velsmagende drik kan let laves derhjemme og består af sød rødvin, appelsinsaft, kanelstænger, kardemomme, ingefær og appelsinskal. Det er en perfekt drik til at varme sig på en aften, og den smager himmelsk.

Vinter-punch

Den tredje opskrift er en chokolade- og karameljulepunch. Denne dejlige drink består af mørk rom, chokoladesirup, karamelfløde, vanilje- og kaffe-is, mandelmælk og friske bær. Det er en perfekt drink til at sætte prikken over i’et til en julefrokost. Den kan fungere som en dessert – med alkohol i!

Disse tre lækre juledrinks vil uden tvivl sætte gang i enhver julefest! Men husk at nyde dem med måde – og husk at have en sjov og sikker jul!

Glem ikke julepyntet

Husk også at der til enhver festlig jule-lejlighed bør være julepynt. Det er nemlig med til at skabe den helt rigtige julestemning. Sæt julepynt i vinduerne, så det er festligt og giver en rigtig hyggelig julestemning. Det tager lidt tid at pynte op, så det ser flot ud, men alle vil elske det.

 

 

Succes Starter med den Rette Arbejdsplads

Succes Starter med den Rette Arbejdsplads

Når du tænker på faktorer, der driver succes for en virksomhed, tænker du måske på produkter, marketing eller endda held. Men hvor ofte tænker du på selve...

Sådan indretter du din spisestue

Sådan indretter du din spisestue

En velindrettet spisestue skaber ikke kun en behagelig atmosfære for måltider, men fungerer også som et centralt samlingspunkt i hjemmet. Her er nogle...