Udsmyk væggen med det fineste guld

Sponsoreret

29 okt, 2021

Guld går aldrig af mode, heller ikke når det drejer sig om at indramme dine billeder derhjemme, og med en guldramme fra Rammeshoppen.dk er det svært ikke at blive fristet, når du først kigger igennem det store udvalg.

Vil du gerne have en spændende indretning i din stue, kan du overveje om en ramme i guld er vejen frem. Guldet passer utrolig flot sammen med andre materialer, som lige nu er populær i den moderne boligindretning. Du kan for eksempel med lethed kombinere guldrammen med andre materialer, for eksempel træ, skifer eller jern, som i høj grad vil bidrage med et spændende udtryk hjemme på væggen.

 

Rammer i forskellige materialer

Hos Ramme Shoppen som udover at være en online butik også findes i Horsens, har du altid mulighed for at finde en ramme til dine billeder. Det gælder hvad enten du leder efter en ramme i guld, eller om du hellere vil have en ramme i træ eller aluminium. Rammerne findes i alle de almindelige standardstørrelser, men har du et ønske om et helt andet mål, er dette også en mulighed hos Rammeshoppen.dk.

Klik ind på Rammeshoppen.dk allerede i dag, og find den ramme du synes matcher dine billeder på bedste vis. Her kan du også få gode råd med på vejen, så du kan finde den helt ideelle ramme til dine billeder hjemme i stuen, hvad enten du går efter en ramme i guld, eller om du hellere vil have en ramme i træ eller aluminium.

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans, eller cowboybukser, blev udviklet i 1800-tallets USA som et par slidstærke arbejdsbukser til skovarbejdere. Da patentet på bukserne udløb i 1908,...

3 gode råd til indretning af din entré

3 gode råd til indretning af din entré

Entréen er det første rum, du ser, når du træder ind i dit hjem. Derfor er det en fordel, at du gør dette rum både indbydende, smukt og funktionelt....