Udsmyk væggen med det fineste guld

Sponsoreret

29 okt, 2021

Guld går aldrig af mode, heller ikke når det drejer sig om at indramme dine billeder derhjemme, og med en guldramme fra Rammeshoppen.dk er det svært ikke at blive fristet, når du først kigger igennem det store udvalg.

Vil du gerne have en spændende indretning i din stue, kan du overveje om en ramme i guld er vejen frem. Guldet passer utrolig flot sammen med andre materialer, som lige nu er populær i den moderne boligindretning. Du kan for eksempel med lethed kombinere guldrammen med andre materialer, for eksempel træ, skifer eller jern, som i høj grad vil bidrage med et spændende udtryk hjemme på væggen.

 

Rammer i forskellige materialer

Hos Ramme Shoppen som udover at være en online butik også findes i Horsens, har du altid mulighed for at finde en ramme til dine billeder. Det gælder hvad enten du leder efter en ramme i guld, eller om du hellere vil have en ramme i træ eller aluminium. Rammerne findes i alle de almindelige standardstørrelser, men har du et ønske om et helt andet mål, er dette også en mulighed hos Rammeshoppen.dk.

Klik ind på Rammeshoppen.dk allerede i dag, og find den ramme du synes matcher dine billeder på bedste vis. Her kan du også få gode råd med på vejen, så du kan finde den helt ideelle ramme til dine billeder hjemme i stuen, hvad enten du går efter en ramme i guld, eller om du hellere vil have en ramme i træ eller aluminium.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...