Udtryk din stil med striber på væggen

Sponsoreret

28 okt, 2021

Er det efterhånden blevet tid til fornyelse på væggene derhjemme, så kan et stribet tapet til din bolig gøre indretningen lidt mere spændende og anderledes. Stribede tapeter findes i alverdens afskygninger, og det gælder også det store udvalg, som du kan finde online hos Tapethuset.dk.

Her kan du vælge mellem brede og smalle striber, men også stribede tapeter med velour, som bidrager med en helt speciel glamourøs atmosfære, som er svær at få frem ved hjælp af et almindelig tapet med striber.

Hos Randers Farvecenter kan du finde et bredt udvalg af stribede tapeter, som alle hver især vil bidrage med noget helt særligt på væggen. Det gælder både tapeter med smalle og tykke striber, med også tapeter med vandrette eller lodrette striber. Med andre ord er der noget for enhver smag, hvis du klikker dig igennem det store sortiment online.

Besøg Randers Farvecenters butik

Vil du hellere se det store udvalg helt tæt på, kan du vælge at besøge den fysiske butik, som du finder i midten af Randers. Her kan du nemt se hvordan det enkelte tapet ser ud, og dermed vælge det tapet i den farve du går og drømmer om.

Udover smukke tapeter i forskellige farver og striber, kan du hos Randers Farvecenter, også købe forskellige malinger og lakker. Så skal du i gang med at renovere en smule derhjemme, så er et besøg hos Randers Farvecenter helt og aldeles oplagt, hvis du går efter produkter fra Dyrups i høj kvalitet.

Alt det praktiske efter et dødsfald

Alt det praktiske efter et dødsfald

I de første dage efter et dødsfald er det svært at forstå, at et andet menneske ikke er her længere. Det er helt normalt, men det gør også, at det måske er en...