Vil du gerne bygge dit eget drivhus?

Sponsoreret

4 jan, 2023

Vil du gerne bygge dit eget drivshius og høste friske grøntsager hele året rundt? Så er det nu, du skal gøre det! Det er ikke så svært som det lyder – med det rette udstyr og lidt tålmodighed kan du bygge dit helt eget drivhus.

Find et sted til dit nye drivhus

Først skal du finde det rigtige sted at placere det – det skal være et sted, der får nok sol og har nok plads. Derefter skal du vælge det rette materiale – selvfølgelig skal det være miljøvenligt. Når du har fundet det rette materiale, er det tid til at begynde at bygge.

Byg dit drivhus

Til dit drivhus skal du bruge perlite, som er et let materiale, der er ideelt til drivhuse. Perlite har luftkamre, som holder jorden løs og samtidig holder på fugtigheden. Det giver dine planter og grøntsager det optimale miljø at vokse i. Perlite absorberer fugten og lader det sive gennem luftkamrene, så de bliver næret og så det får de nødvendige næringsstoffer. Det betyder, at du ikke behøver at vande planterne lige så ofte.

Træn dine grønne fingre

Når du har fået etableret dit drivhus, er det tid til at begynde at passe dine planter. Du bør anvende gødning for at sikre, at de får de næringsstoffer, de har brug for. Gødning kan hjælpe planterne med at vokse sig til deres fulde potentiale, så du har flere og saftigere grøntsager at nyde godt af. Derudover hjælper den med at opretholde et godt pH-niveau i jorden, så planterne kan optage næringsstoffer lettere. Det er derfor vigtigt, at du finder den rette gødning til din have.

Læg lidt tid og kærlighed i det, og du vil høste store belønninger! Nu er det er tid til at komme i gang – rigtig god fornøjelse!

 

Sådan kan du bruge en genopladelig lampe

Sådan kan du bruge en genopladelig lampe

Har du en genopladelig lampe, kan du bruge den mange forskellige steder. Du kan altså lade fantasien få frit spil, da du ikke er afhængig af, at der skal være...

Gode råd til indretning af ældreboligen

Gode råd til indretning af ældreboligen

Indretning af en ældrebolig inkluderer ofte flere hensyn, der skal tages, end ved indretning af en almindelig bolig. Det kan være vigtigt at tænke på, hvordan...

Få inspiration til dit nye spisebord

Få inspiration til dit nye spisebord

Står du og mangler et spisebord, er du landet det helt rigtige sted! Der fås mange spiseborde i forskellige materialer og former, der passer perfekt ind i...