Vil du have en gammeldags pladespiller?

Sponsoreret

17 nov, 2022

Pladespilleren får igen en plads i flere og flere danske hjem. Mange elsker den retro-agtige måde, at høre musik på – og det kan da også noget helt særligt, at sætte en gammel plade på.

Derfor er det fedt med en pladespiller

En pladespiller er god fordi man kan få en helt anden oplevelse ud af at lytte til musik på den. Musikken bliver ikke bare afspillet, men man kan også føle den og se den spille. Derfor oplever flere mennesker at få en mere intim oplevelse med musikken, når den spiller på en pladespiller.

Derudover er der noget fedt ved, at sætte en plade på. Du er måske vant til, at spille musik direkte fra din telefon. Når du gør det, så vælger du den musik, du bedst kan lide, og tit hører du den samme playliste hver gang.

At lytte til hele værket

Når du lytter til en plade, er du nødt til at høre værket, som værket et tænkt fra a til b af kunstneren selv. Du kan selvfølgelig skifte sang ved at løfte pickup’en på pladespilleren, og placere den et andet sted på pladen – men det er lidt besværligt.

Derfor er der altså bedre mulighed for at høre noget, der er anderledes end det, du normalt hører, og det vil give dig en mere åben tilgang til musik og eventuelt nye yndlingskunstnere og sange.

Det skal du bruge

Hvis du gerne vil have en pladespiller, er der nogle ting, du skal skaffe dig.

Først skal du bruge en forstærker, så lyden fra pladespilleren kan komme ud af højtalerne. Derudover skal du bruge to gode højtalere, en ny eller gammel pladespiller og selvfølgelig en masse LP-er. Køb en masse gode LP-er brugte eller nye, du vil ikke fortryde din investering i musik.

 

 

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...